Skapa musik tillsammans online

Musikproduktion och kurser i musik online, privat och i lokal

Skapa musik tillsammans online

I dessa tider med ett smittsamt virus är det bra att jobba hemifrån. Att jobba med musik på dator gör det enkelt att sitta själv hemma och producera. Det kan ändå vara ett problem som uppstår. Sitter du själv hemma med en musikproduktion, är det svårt att samarbeta med andra musiker eller producenter… Eller nej, detta är inget problem!

I Cubase kan du via nätet ha ett band och jobba tillsammans med en låt via nätet. Denna funktion heter VST Connect Pro, och förutom att spela in och skapa musik tillsammans, kan du även ha en live videochatt så det verkligen känns som att du spelar tillsammans med dina bandmedlemmar. Musikproduktion tillsammans är möjligt, trots att du är fast i hemmet.

Cubase VST Connect Pro

Cubase VST Connect Pro

Dessutom kan du lära dig programmet Cubase själv hemma vid din dator om du går Cubase Onlinekurs på svenska

Just nu kostar denna kurs enbart 2000 kronor inklusive moms, eller 700 kronor om du vill ha den under en månad.